Kasvu Open 2017 logo

29.6.2017:

Learning Media sai Kasvu Openista hyviä eväitä kasvuun

Learning Media Finland Oy osallistui keväällä 2017 yrityksille suunnattuun kasvuohjelmaan Kasvu Openiin, johon Itä-Uudeltamaalta valittiin 15 yritystä. Sparrausprosessin jälkeen Itä-Uudenmaan Kasvupolun lupaavimmaksi kasvajaksi valittiin Robben Pikku Puutarha Oy Lapinjärveltä.

Learning Median toimitusjohtaja Marie-Louice Eklund on tyytyväinen koitokseen: ”Kasvu Openiin osallistuminen oli kokonaisuudessaan hieno matka. Oli suuri ilo tutustua kilpakumppaneihin ja verkostoitua kiitoratapäiviin saapuneiden mylläreiden kanssa. Tavoitteenamme oli kirkastaa Learning Median liiketoimintasuunnitelmaa kasvun näkökulmalla sekä kartoittaa eri rahoitusmahdollisuuksia ja -kumppaneita. Ammattitaitoiset myllärit näkivät liiketoiminnassamme vahvan punaisen langan ja markkinoilla olevan konkreettisen tarpeen palveluillemme. Saimme vahvistusta myös siihen, että meillä on suuri kasvun mahdollisuus Suomessa ja ulkomailla, kunhan löydämme oikeat kumppanit kasvun matkalle mukaan.”

Sparrausprosessista jäi paljon eväitä yrityksen kehittämistä varten eikä Kasvu Openin syksyn finalistipaikkojen jako kilpakumppaneille harmita. Eklund jatkaa: ”Täytyy myöntää, että finaaliin valitut yritykset olivat suosikkejani jo alusta alkaen. Kuitenkin haluan todeta, että kaikki 15 yritystä omaavat erinomaiset kasvun mahdollisuudet tahoillaan ja tuomaristokin kehui vuoden 2017 sparrattavia yrityksiä erittäin korkeatasoiseksi ryhmäksi. Olen todella tyytyväinen, että lähdin Kasvu Openiin mukaan ja voin suositella sitä muillekin kasvua suunntiteleville yrityksille ja yrittäjille!”

Lue lisää Kasvu Openin tiedotteesta 20.6.2017

Kasvu Open 2017 logo

18.4.2017:

Learning Media on valittu Itä-Uudenmaan Kasvupolulle

Learning Media Finland Oy on valittu mukaan Itä-Uudenmaan Kasvupolulle, joka järjestetään osana Suomen suurinta yritysten kasvun sparrausohjelmaa, Kasvu Openia.

Itä-Uudenmaan Kasvupolulle on valittu 15 kasvupotentiaalisinta yritystä 32 hakijan joukosta. Tuomaristo kiinnitti valintoja tehdessään huomiota erityisesti menestyksen edellytyksiin, suunnitelman toteutettavuuteen ja realistisuuteen, innovatiivisuuteen sekä kasvun nälkään ja motivaatioon.

”Olen todella ylpeä, että näinkin tuore startup -yritys on tuomaristossa noteerattu ja valittu mukaan Itä-Uudenmaan Kasvupolulle! Toimintamallimme on otettu kentällä hyvin vastaan ja olemme päässeet aloittamaan ensimmäisiä projekteja asiakkaidemme kanssa”, iloitsee Learning Median toimitusjohtaja Marie-Louice Eklund.

”Tarjoamamme palvelun kokonaisuus on kouluttajien ja koulutusorganisaatioiden kovasti odottama ja tarvitsema, minkä myötä kasvua suunnitellaan myös Suomen rajojen ulkopuolelle. Tähän Kasvu Open -tiimi ja ennen kaikkea huikeat myllärit antavat arvokasta sparrausta sekä neuvoja vientiprojektimme etenemistä varten. Tietenkin valituksi tuleminen itsessään on jo voitto, mutta nyt on laitettava kaikki peliin, jotta Itä-Uudenmaan Kasvupolun semifinaalissa Porvoossa tulisimme valituksi kahden parhaan joukkoon ja saisimme menolipun syksyn Kasvu Open -finaaliin Jyväskylään!”, innostuu sipoolainen Eklund.

Kasvupolun sparrauksessa eri alojen asiantuntijat eli myllärit haastavat ja auttavat yrityksiä pääsemään omiin kasvutavoitteisiinsa luottamuksellisissa tapaamisissa 19.4. ja 18.5.2017. Tämän jälkeen alueellinen tuomaristo valitsee Kasvupolun semifinaalissa 20.6. kaksi parasta yritystä, jotka etenevät lokakuussa 2017 järjestettävään valtakunnalliseen finaaliin, Kasvu Open Karnevaaliin.

Lue lisätietoja ohjelmasta Kasvu Openin tiedotteesta 12.4.2017