Ajatus ainutlaatuisesta palvelusta muuttui todeksi

Oppiminen ja itsensä kehittäminen tulee olla kaikkien helposti saatavilla, ajankohdasta tai paikasta riippumatta. Sen eteen me Learning Mediassa teemme töitä – ilolla, tinkimättömästi ja avoimesti.

Olemme molemmat palvelymyynnin konkareita ja erityisalaamme ovat koulutuspalvelut. Tiivis yhteistyö asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden sekä yhteiset projektit ovat vahvistaneet ajatustamme siitä, että juuri nyt maailma tarvitsee Learning Median kaltaista yritystä.  Siksi rakennamme uutta palvelumallia, jossa koulutuspalveluiden ostajat ja myyjät kohtaavat toisensa ilman ylimääräisiä mutkia.

Tavoitteenamme on olla Suomen johtava digitaalisten oppimisratkaisujen kehittäjä ja asiantuntija. Haluamme olla edelläkävijä uusien itseoppimismateriaalien kehittämisessä ja tuottamisessa sekä viedä osaamistamme myös ulkomaille. Tule mukaan oppimaan!

Marie-Louice Eklund


Marie-Louice Eklund

Mitä kolmannen polven helsinkiläinen tekee Sipoossa? No ainakin hoitaa miestä, poikaa ja kasvimaata sekä puunaa autoaan. Silloin, kun kissojen luota työhuoneelta raaskii poistua.

Myyntinaisen urani alkoi pikkutyttönä Kuhmon mummolassa, kun onnistuin myymään keräämäni korvasienet kauppa-autolle muita paremmalla hinnalla. Ja ihan perustellusti, sillä olivat kuulemma puhtaimmat ja isoimmat sienet. Olen siis jo pienestä pitäen tottunut tekemään ja laittamaan peliin vähän odotusarvoja enemmän. Kaikki tai ei mitään sopii minulle.

Suurimman osan työelämästäni olen toiminut ICT-alalla koulutus- ja palvelumyynnissä. Henkilöstöhallinnon opistojen myötä syvennyin rakentamaan verkostoa myös HR:n monialaiseen maailmaan.

Yhtiökumppaniini Juhaan tutustuin ensimmäisen kerran aprillipäivänä 2005 koulutusmyynnin yhteistyön merkeissä, jonka jälkeen polkumme ovat kohdanneet tasaisin väliajoin yhteisissä projekteissa. Vuosien varrella käymissämme keskusteluissaon aina ollut yhteinen sävel ja arvostan Juhaa erinomaisena asiantuntijana ja myyntimiehenä.

Koulutus, jatkuva itsensä kehittäminen ja monimuotoiset oppimistavat ovat aina olleet lähellä sydäntäni ja mukana työtehtävissäni tavalla tai toisella. Siksi näenkin luonnollisena jatkumona lähteä tuottamaan ja kehittämään digitaalisia oppimisen ratkaisuja sekä ympäristöjä, jotta tulevaisuuden oppiminen ja itsensä kehittäminen olisi meidän kaikkien helposti saatavilla.

Juha Huhtanen


Juha HuhtanenAsun Porvoossa vaimon ja koirien kanssa, tyttäremme ovat jo muuttaneet kotoa. Olen tamperelainen myyntimies ja yrittäjä.

Synnyin Ilveksen kannattajaksi 1969 ja pelasinkin ”kiakkoo” maalivahtina muutaman vuoden. Kun lempinimekseni vakiintui ”Nilu” (silloisesta menestystuotteesta eli Nilfiskin tehoimurista muunneltuna) päättelin, että lupaava kiekkoura oli syytä lopettaa hyvän sään aikana ja keskittyä rakkaaseen jalkapalloon.

Myyntiurani aloitin 13-vuotiaana Tampereen Peltolammin uimarannan kioskilla myyden lihapiirakoita ja jäätelöä. Muutettuani Helsinkiin toimin atk-tarvikkeiden maahantuontifirman myyntiedustajana ja Suomi tuli siinä määrin tutuksi, että päätin vaihtaa toimintamallia. Jatkoin myyntitöissä ja omistajana atk-koulutusfirmassa  ja  tajusin, että palvelumyynti on minun juttuni.

Täydensin myös opintojani ja suoritin englanninkielisen MBA-tutkinnon Tallinnan teknillisessä korkeakoulussa.

Vuonna 2015 perustin Wistec Training Oy –nimisen ICT-ohjelmistokoulutuksiin erikoistuneen yrityksen. Sen toiminta on lähtenyt kovien ammattilaisten kanssa hienosti käyntiin ja ennustan yritykselle valoisaa tulevaisuutta.

Marie-Louice muistaa varmasti tarkemmin yhteistyömme alkamisen ajankohdan, mutta ainakin vuosi oli 2005. Siitä lähtien olemme tehneet yhteistyötä eri konteksteissa; pääsääntöisesti olen ollut ostajan roolissa, jonka Marie-Louice on aina ”jallittanut” asiakkaakseen. Tätä taustaa vasten olen aina kunnioittanut hänen myynti- ja yhteistyötaitojaan, kun hän on onnistunut minulle aina jotakin myymään.

Yhteinen vahvuus meillä on se, että olemme molemmat toimineet pitkään palvelumyynnissä ja koulutuspalveluihin keskittyen. Ajatuksemme ja mielipiteemme kulkevat monessa asiassa samaa rataa, joten yhtiökumppanuutemme on osoittautunut loistavaksi ideaksi.